Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Puhtaks peetakse toitu siis, kui sellel pole seadusega paika pandud määrast rohkem pestitsiite ehk taimekaitsevahendite jääke. Euroopa Toiduohutusameti 2017. aasta raporti järgi on Euroopas kõige puhtam toit meie naaberriigil Soomel, kelle toidust vaid 10,8 protsendil leiti pestitsiidijälgi.
Puhtuselt teisel kohal on Eesti, kus pestitsiidijääkidega oli 18 protsenti proovidest, kuid seda on üle kahe korra vähem kui Euroopas keskmiselt (42,1%). Eesti toidu kvaliteeti mõjutavad nii hea linnaõhu kvaliteet ja metsa rohkus kui ka külmad talved, millele paljud pestitsiidid vastu ei pea.
Prismal on hea meel pakkuda oma klientidele kvaliteetseid tooteid nii Soomest kui Eestist. Kodumaiste toodete kõrval tasub tähelepanu pöörata ka Soome Kotimaista brändi kaupadele, mis on ühtaegu kvaliteetsed, kuid samas soodsama hinnaga.
Tutvu ka täismahus raportiga siin