Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

SOK tegevjuht Taavi Heikkilä otsustas tagasi astuda. Tema järeltulija otsimine algab kohe.

“Tegin otsuse pärast põhjalikku kaalumist. Seitsme aasta jooksul oleme kaubanduskontsernina saavutanud kõik eesmärgid, mille endale tegevjuhina alustades seadsin. Täna pakume oma klientomanikele senisest konkurentsivõimelisemaid teenuseid.  Suutsime muuta SOK kahjumi selgelt kasumiks, samal ajal kahekordistada kogu S-Grupi äritulemust,” selgitas Taavi Heikkilä.

Heikkilä kinnitab, et erakorraline koroonaperiood on sellisteks muutusteks sobiv aeg.

”Nüüd vajame uut tegevjuhti, kes on pühendunud järgmise kümnendi S-Grupi väljakutsetele. Olen uhke panuse üle, mida meie töötajad on andnud nii ühistutele kui ka SOK-le. Olen tänulik S-Grupile, kust sain rohkem juhtimispraktikat kui ma üldse oleksin osanud ette kujutada, alustades 1987. aastal juhipraktikandina,” ütles Heikkilä.

Heikkilä ei otsi aktiivselt tegevjuhi ametikohta mujal, aga ta ei plaani ärimaailmast väljuda.

”Usun, et saan oma kogemusi rakendada start-up´ide nõustajana. Võimalik on ka osalemine suuremate ettevõtete juhatustes. Aga pean eriti oluliseks, et saan tulevikus oma lähedastele rohkem aega pühendada,” kinnitas Heikkilä.

Lahkumisteade tuli SOK nõukogu esimees Matti Pikkarainenile üllatusena.

“Taavi teade üllatas, kuid mõistan täiesti tema selgitusi. 33 aastat kontserni juhtimises osalemine, neist 7 aastat tegevjuhi ametis, on pikk aeg ja suur panus ühistugruppi. Kuigi ühistud ei ole sõltuvad ühe inimese rollist, jääb Taavi Heikkilä tegevjuhina töötamine S-Grupi ajaloos märkimisväärseks perioodiks. Oleme tänulikud tema ametiajal saavutatud oluliste positiivse muutuse eest,” ütles Pikkarainen.

Uue tegevjuhi otsimist alustatakse koheselt. Eesmärk on, et Heikkilä järeltulija alustaks tööd 2021. aasta alguses. Kandideerimisprotsessi juhib nõukogu esimees Matti Pikkarainen.

Taavi Heikkilä jätkab SOK juhatuse esimehena seni, kuni talle valitav järeltulija saab oma tööd alustada.