Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Tänasest saab Rocca Al Mare keskuse Prismas viipemaksega annetada inimeste heaks, kes vajavad tuge igapäevaseks toimetulekuks. Abi viib kohale Eesti Punane Rist.

Punane Rist hoolitseb nii enimhaavatavate eestimaalaste kui ka siia saabunud Ukraina põgenike eest. “Annetusraha eest teeme regulaarselt abipakke, mis sisaldavad esmavajalikke kauasäilivaid toiduaineid ja põhilisi hügieenitarbeid. Selline abi ei lahenda kõiki probleeme, kuid kindlasti toob mõneks ajaks leevenduse ja muudab keerulised argipäevad helgemaks,” rääkis Eesti Punase Risti partnerlussuhete juht Jukka Pietiläinen.

Prisma Peremarketi Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul on Prisma ja Eesti Punase Risti koostöö kestnud juba aastaid ja seda läbi erinevate projektide.
“Uus annetusautomaat Rocca al Mares annab võimaluse kõigile kaupluse külastajatele Punase Risti tegevusi toetada ja seeläbi abivajajatele oma panus edasi anda,” rääkis Kilpiä. “Oleme väga tänulikud oma klientidele selle panuse eest, mis me kogusime ühiselt tänavu kevad-suvel Ukraina toetuseks meie soojade jookide toetuskampaania kaudu.”

Viipeautomaat asub Prisma kassade juures; iga annetaja saab ekraanilt valida just endale sobiva annetussumma.

Punane Rist teeb igal aastal ligi 2000 abipakki kogumaksumusega üle 50 000 euro. Statistikaameti andmetel elab absoluutses vaesuses 2,2% eestimaalastest.

Fotod Eva Sepping.