Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prismas on müügil Fjällräven Kanken seljakotid ja mitmete teiste kvaliteetbrändide matka- ja vabaajatooteid.

Prisma Peremarket jõuab 2018. aasta jooksul lõpuni põhjaliku sortimendivärskendusega, mille tulemusena saab Prismast kvaliteetseima tööstuskaupade valikuga jaekett Eestis.

Prisma toob kvaliteetsed tooted ja tuntud brändid kliendile lähemale, andes võimaluse seni peamiselt erikauplustesse kuulunud riideid, jalatseid, kodu- ja sisustustarbeid, keraamikat, spordi- ja matkatarbeid osta hea hinnaga. Valikusse on lisandunud eestlastele tuntud Skandinaavia kvaliteetbrände nagu Fjällräven, Didriksons, Kuoma, Ecco, Iittala, Aarikka, Hackman ja paljud teised.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul on Prisma eesmärk pakkuda kvaliteetbrändide tooteid turu parima hinnaga, tehes need sel moel inimestele kättesaadavamaks.

„Prisma tööstuskaupade valikule, hinnale ja kvaliteedile Eestis konkurenti pole – oleme headele hindale ja kõrgele kvaliteedile orienteeritud perekaubamaja. Alustasime värskendusprotsessi aasta tagasi ning 2018. aasta lõpuks oleme võtnud eesmärgiks välja vahetada 80% tööstuskaupadest, et tuua lai valik kvaliteetbrändide tooteid kliendile lähemale,“ ütles Nummelin. „Koos uue ja avarama valiku loomisega peame muutma inimeste mõtteviisi, sest paljudele tuleb üllatusena, et hüpermarket võib pakkuda niivõrd mitmekülgset ja heal tasemel sortimenti. Tänu suurusele ja tihedatele sidemetele emafirmaga saame seda teha ka oluliselt paremate hindadega.“

Prismas müüb kvaliteetbrände nagu Vallila, Iittala, Arabia, Fiskars, Brio, Finlayson, Joutsen ja Familon, Aarikka, Brita, Finnlumor, Hackman, Luhta Home, Moccamaster, Moomin, Muurikka grilltarvikud.

 Võrreldes suuremate riikidega on Eesti kaupluste valik kitsas ja turu väiksuse tõttu tooted kallid. Kuulumine SOKsse võimaldab Prismal kliendini tuua värskema ja soodsama valiku nimekaid Skandinaavia brände.

Prisma ostujuht Tõnis Tomingas lisas, et Prismasse jõuavad mitme tuntud kaubamärgi tooted enamasti Eestis esimesena. Näiteks pakutakse alati värskeimat Iittala ja Arabia valikut.

„Kuulumine Eesti Prismaga võrreldes kümme korda suuremasse S-gruppi võimaldab meil pakkuda stabiilselt mitme protsendi võrra paremaid hindu,“ ütles Tomingas. „Mõne brändi puhul on erinevus suurem, mõne puhul väiksem. Kindlasti on parema hinnaga nimekamad Skandinaavia kaubamärgid. Näiteks tuntud brändi jalatsite puhul võib hinnaerinevus olla 10-20 eurot. Pikemas perspektiivis teeb tööstuskaupade ostmise Prismast mõistlikuks ka püsikliendiprogramm Konto, kuhu iga ostuga saab koguda boonuspunkte.“

Prismast leiab laia valiku spordikaupu brändidelt nagu Stiga, Tunturi jalgrattad, Bauer, Wilson, Arena, Speedo, Fatpipe, Fast, CCM, Gymstick

Tomingas toonitas, et kindlasti jäävad Prisma valikusse ka Eesti tootjate tooted. Viimastel on võimalus pakkuda oma toodangut mitte ainult Eesti Prismadesse, vaid S-grupi sortimenti laiemalt ning seeläbi laiendada oma eksporttegevust.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome S-grupi kontserni, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.

Prismas esindatud kvaliteetbrändid: