Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma Peremarketi kauplustes on müügil lai valik viirusesse nakatumist vältida aitavaid kaitsemaske. Saadaval on nii meditsiinilised ühekordsed kaitsemaskid kui erinevast materjalist korduvkasutatavd kaitsemaskid.

Prisma Peremarketi sortimendidirektor Kaimo Niitaru sõnul on arvestatud võimalusega, et koroonakriisi teises laines tuleb ka Eestis enamikes avalikes ruumides hakata kandma kaitsemaske.

„Nüüd on valitsus andnud juhised, et inimesed kannaksid kaitsemaske avalikes siseruumides, sealhulgas kauplusi külastades. Oleme juba kaitsemaskidega varustanud kõik oma klientidega vahetult kokku puutuvad töötajad,“ ütles Niitaru.

Prisma emafirma Soomes S-Grupp on varunud piisavalt laias valikus, erinevate kaitseomadustega ja erinevas hinnaklassis kaitsemaske. Vajadusel on võimalik tuua Eestisse operatiivselt müüki täiendavad kogused kaitsemaske.

Ühekordseid meditsiinilisi kaitsemaske müüakse hetkel Prismades nii 10, 25, 30 kui 50 tüki kogustena pakndatult. Sõltuvalt kogusest ja maski tüübist jääb ühekordsete maskide tükihind vahemikku 30 – 70 senti.

Erinevast materjalist korduvkasutatavad kaitsemaskid on saadaval hinnavahemikus 2.99 kuni 12.90.

Niitaru sõnul on hetkel Prismades kõige nõutavamad 50-tükistes karpides ühekordsed kaitsemaskid.

“Prisma pakub ühekordselt kasutatavaid maske 50 tükis karbis hinnaga 14.99 ja 25 tükki karbis hinnaga 7.99. Need on hetkel turu madalaimad tavahinnad. ePrismast saab soodsa hinnaga maske tellida ka üle Eesti enam kui 120-sse DPD pakiautomaati,“ märkis Niitaru.

Prisma Peremarket on  seadnud omale eesmärgiks pakkuda tervisekriisi ajal kõige ohutumat ostukeskkonda. Enamik Prisma kauplusi on suured, avarate riiulivahedega ning hästi ventileeritud, seega ostjad saavad neis vabalt järgida 2+2 reegleid.

Samuti on enamus Prismasid on avatud 24/7 ning inimestele võimalik tulla hädavajalikke sisseoste tegema nendel aegadel, mil poes on tavalisest vähem inimesi. Näiteks hilisõhtul või varahommikul. Prismades on väga lai kaupade valik, mistõttu meie klientidel pole vajadust külastada erinevaid poode.