Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Viimastel nädalatel on Prisma kauplustes oluliselt kasvanud viirusevastaste kaitsemaskide müük. Ühtviisi nõutud on nii meditsiinilised ühekordsed kaitsemaskid kui erinevast materjalist korduvkasutatavd kaitsemaskid.

Prisma Peremarketi hankedirektor Tõnis Tomingase sõnul peab arvestama võimalusega, et koroonakriisi teises laines tuleb enamikes avalikes ruumides hakata kandma kaitsemaske.

„Hetkel on kaitsemaskid kohustuslikud välisriikidesse lennukiga reisimisel. Ning mõned ööklubid on hakanud nende kandmist oma külastajatelt nõudma. Kuna koroonaviirus levib piisknakkusena ka õhu kaudu, siis on vastutustundlik kanda maske rahvarohkemates kohtades ning transpordivahendites,“ ütles Tomingas.

Prisma emafirma Soomes S-Grupp on varunud piisavalt laias valikus, erinevate kaitseomadustega ja erinevas hinnaklassis kaitsemaske. Vajadusel on võimalik tuua Eestisse operatiivselt müüki täiendavad kogused kaitsemaske.

Ühekordseid meditsiinilisi kaitsemaske müüakse hetkel Prismades 50 tükki karbis hinnaga 39.90. Erinevast materjalist korduvkasutatavad kaitsemaskid on saadaval hinnavahemikus 3.49 kuni 5.95.