Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

 

Pressiteade
27.01.2021

Prisma Peremarket AS juhatus laiendab alates 1.02.2021 Prisma juhtkonda ettevõtte arengule oluliste valdkondade juhtide võrra. Ettevõtte jaoks on see oluline samm, et oma positsiooni Eesti turul veelgi tugevdada ja jõulisi kasvuplaane ellu viia.

 Prisma juhtkonna uued liikmed esindavad kõik Prisma müügiüksusi ja nende juhtimisel toimub üksuste pidev arendamine. Uued liikmed on regioonijuhid Maarja Jüriöö ja Viktoria Smirnova, supermarketite avamise eest vastutav Inga Ordina ning e-kaubanduse juht Sven-Erik Veimer. Juhtkonnas jätkavad personalidirektor Jarkko Hyvönen, hankedirektor Tõnis Tomingas, sortimendidirektor Kaimo Niitaru ning turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärlin. Prisma Peremarket AS juhtkonna esimees on Eesti Prisma maajuht Teemu Kilpiä.

Prisma juhatuses on jätkuvalt  SOK Liiketoiminta jaekaubanduse vanem-asepresident Ilkka Alarotu ja finantsdirektor Marko Lievonen ning Eesti Prisma maajuht Teemu Kilpiä. Prisma Peremarketi juhatus koos S-Gruppi kuuluva SOK Liiketoiminta OY-ga võimaldab Eesti Prismale S-Grupis oleva oskusteabe kättesaadavuse, läbi ühiste ressursside aitab see tagada head kliendikogemust ning ka töötajatele vajalikke teadmisi ja oskusi kõigi protsesside edukaks toimimiseks.  Koos Prisma Eesti juhtkonna tugeva kohaliku kompetentsi ja ühise sünergiaga viiakse ellu väljatöötatud strateegilisi eesmärke, võttes arvesse Eesti turu vajadusi.

„Mulle on väga oluline, et meie meeskonnas oleksid oma ala eksperdid ja oskuslikud juhid, kelle kogemused aitavad ellu viia Prisma strateegilisi eesmärke. Meie sihiks on lähiaastatel uusi poode avades ning e-poe ostukogemust ja funktsionaalsust oluliselt parendades  laieneda ja ka väljaspoole Tallinnat, Tartut ja Narvat ning inimestele nii oma mugava ostukeskkonna kui ka hea hinnatasemega kättesaadavamaks muutuda. Müügivaldkonna arendamiseks otsustasimegi juhtkonda lisaks olemasolevatele ostu-, personali- ja turundusteemadele kaasata regioonijuhid ja e-kaubanduse juhi kui ettevõtte positsiooni tugevdamiseks oluliste valdkondade esindajad.“ ütles Eesti Prisma maajuht ja juhtkonna esimees Teemu Kilpiä.

Uuenenud juhtkond on suurte kogemustega ja mitmekesine. Regioonijuht Maarja Jüriöö on Prismas töötanud 15 aastat ja alustanud oma karjääri S-Grupi trainee programmis, aidanud avada Tartus Prisma hüpermarketeid ning vastutanud ka logistika eest. Täna vastutab Maarja Tallinnas Rocca al Mare, Kristiine, Sikupilli ja Mustamäe Prisma hea käekäigu eest. Regioonijuht Viktoria Smirnova alustas Narva Prismas 2010. aastal müüjana ja on läbi erinevate ametikohtade jõudnud vastutama Lasnamäe, Narva ja Tartu Annelinna ning Sõbra Prisma eest. Inga Ordina on tulnud Eestisse Leedust, kus alustas oma Prisma karjääri müügijuhina 2014. aastal, Eesti Prismas töötab Inga 2017. aastast ning regioonijuhina vastutanud ka protsesside juhtimise eest. Sven-Erik Veimer liitus Prisma meeskonnaga eelmisel aastal ja tänu varasemale e-kaubanduse kogemusele on tema kompetentsid suureks abiks ePrisma arendamisel.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.