Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma investeerib sel aastal Eesti kauplustesse märkimisväärselt ning taasavas 9.juunil põhjalikult uuendatud Narva kaupluse.

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul pöörab Prisma kaupluste uuendamise juures suurt tähelepanu kliendimugavusele, laia sortimendi pakkumisele ja keskkonnahoiule. Narva hüpermarketi uuendamisel võeti olulisel määral arvesse klientide tagasisidet. “Narvalaste ootusi arvestades täiendasime näiteks nii toidukauba väljapanekut, tehnikaosakonda kui ka lemmikloomaosakonna kaubavalikut,” ütles Kilpiä.

Toidukauba osas lisandus Food Marketi ala, kus pakutakse värsket liha ja kala, samuti valmistooteid. Tehnikaosakonna sortimendis on nüüd ka telefonid, tahvelarvutid ja tooted mänguritele. Lisandus kalastus- ja jahivarustus ning rõivad välitegevusteks, samuti laienes ehitus- ja remondiosakonna kaubavalik.

Kilpiä rõhutab, et külastajate tagasiside on jätkuvalt oodatud nii kaupluse infoletis kui ka kodulehe kaudu.

Prisma jätkab nii Narvas kui kõigis teistes kauplustes üle Eesti oma strateegiaga parima hinnaga ostukorvi pakkumiseks. Viimase 12 Postimehe ostukorvi uuringu põhjal on Prisma olnud odavaim kauplusekett 9 korral, vaid kolmel korral on jäädud teisele kohale. „Praeguses majandussituatsioonis on hea hinnatase ja valikuvõimalus klientide jaoks järjest olulisem ja otsitud,“ märkis Kilpiä.

Kliendimugavuse kõrval peab Prisma kauplusi arendades silmas vastutustundliku ettevõtluse põhimõtteid. „Kasutame tehnosüsteemide jääksoojust, efektiivseid külmriiuleid ja LED-valgusteid,” selgitab Kilpiä.

Prisma tegevustes vastutustundliku ettevõtluse vallas tõusevad esile kolm suunda – keskkonnahoid, jätkusuutliku tarbimise toetamine ja suund õiglase maailma poole nii töösuhetes kui õiglase kaubanduse järgijana.

Prisma investeerib sel aastal Eesti kauplustesse märkimisväärselt ja avab ühtekokku kolm uut kauplust. „Oleme tegutsenud Eesti turul juba üle 20 aasta ja pakume kõige soodsama hinnaga ostukorvi ning laiemat kaubavalikut. Plaanime lähiaastatel investeeringutega jätkata, et uuendada olemasolevaid kauplusi ja avada juurde uusi – eelmisel nädalal avas uksed Rapla supermarket, järgnevad Maardu ja Roo supermarketid,” lisas Kilpiä.

Uuenenud Narva Prisma on avatud kogu ööpäeva vältel.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti kaksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.

Fotod: Anna Markova