Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Pressiteade 9.12.2021

Prisma taasavab täna veelgi laiema toidu- ja tööstuskauba valikuga kaks Tartu kauplust. Annelinna kauplusest saab renoveerimise järel Tartu suurim pood.

Uuenduste tegemisel lähtus Prisma oma klientide tagasisidest, et pakkuda mitmekesist valikud kõikides tootesegmentides ja parandada ostlemise mugavust. “Prisma on kõige laiema sortimendiga kauplustekett Eestis ning meil on hea meel pakkuda mõlemas Tartu kaupluses nüüdsest veelgi paremat valikut. Annelinna kaupluses avame uudse Outdoor kontseptsiooni, mis pakub kvaliteetseid rõivaid, jalanõusid ja tarvikuid kõikideks välitegevusteks matkamisest kalastuseni iga ilmaga,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. “Lisaks täiendasime Annelinna Prismas tööstuskaupade osa, kuhu lisandusid suured kodumasinad, tooted mänguritele ja üsna pea ka telefonid ja tahvelarvutid. Nii Annelinna kui ka Sõbra Prisma on renoveerimise järel endiselt ruumikad, valgusküllased ning sealt saab kõik vajaliku korraga kätte.”

Annelinna ja Sõbra Prismasse lisandus Food Market ala. “Värske toidukauba osa on Food Marketi kontseptsiooni alus. Nüüdsest on Tartu Prismades senisest parem värske liha ja kala valik. Samuti leiab lahtise toidu letist laia valiku valmistoite ja salateid ning miljöö värskenduse sai ka puu- ja juurviljaosakond. Veebruaris lisandub kauplustesse ka ananassiviilutaja,” sõnas Kilpiä. Uudse lahendusena on Tartu Prismade alkoholiosakonnas nüüd ka Paar kontseptsiooni järgi valminud veini shop in shop, mille on Prisma kliendid Tallinnas väga soojalt vastu võtnud. Paaris on veinid riiulites just roogade kaupa rivvi seatud, muutes selliselt veini leidmise senisest oluliselt lihtsamaks.

Tartu Prismade sortiment on paindlik ja avatud klientide tagasisidele. “Renoveerimise eel saime klientidelt palju väärtuslikku tagasisidet ning uus tootevalik ongi suuresti selle põhjal koostatud. Samas oleme soovitustele toodevaliku osas jätkuvalt avatud, et pakkuda võimalusel veelgi laiemat kaubavalikut. Soovitused on oodatud nii Prisma kodulehe kui ka kaupluste infoleti kaudu,” lisas Prisma Eesti maajuht.

Kaupluste uuendamine parandab ka energiasäästlikust. “Vahetasime puu- ja juurviljaosakonna riiulid energiasäästlike külmriiulite vastu ning asendasime kaupluste valgustid uue põlvkonna LED-lampidega. Efektiivne tegutsemine võimaldab hoida Prisma hinnataseme püsivalt soodsana,” ütles Kilpiä.

Sõbra Prisma on avatud ööpäevaringselt ja Annelinna Prisma iga päev kell 8–23.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.