Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Pressiteade 06.07.2021

Prisma suvised müügihitid: uued jäätised ja SUP-lauad

Tänavusel erakordselt soojal juunikuul müüdi Prisma kauplustes 49,7 tonni jäätist. Mulluse jaanikuuga võrreldes tõusis jahutava maiuse müük 13% . Oluliselt on kasvanud ka teiste suvekaupade – näiteks aiatoodete ja rannariiete müük.

 

„Eestimaalased on läbi aegade eelistanud traditsioonilisi vanilli-kooremaitselisi jäätiseid šokolaadiglasuuriga. Samuti on menukad maasikas, karamell ja pisut eksootilisematest näiteks mango,“ sõnas Prisma kategooriajuht juht Malle Luhter. „Siiski tahetakse alati proovida ka uusi maitseid ning uued head jäätised võidavad kiiresti klientide südame“.

Prisma soovib alati pakkuda parimat valikut igas kaubakategoorias ja kevadel tuli kauplustesse müügile ligi 50 uut jäätisesorti. Uutest pulga- ja tuutujäätistest olid juunis müüduimad Väike Tom šokoküpsik ja Magnum Double Gold Caramel Billionaire pulgajäätis. Uutest perejäätistest läksid kõige paremini kaubaks Pirulo Kaktus Parade mahlapulkade komplekt ning Ben & Jerry’s Rain-Dough Cookie Dough Twist.

Soojal suvel on samuti kasvanud paljude hooajakaupade müük. Mitmed aiandusega seotud tooterühmad (aiahooldus, kastmistarvikud, taimekaitse, aiatööriistad ja -masinad, mullad) on seoses Prisma aianduskeskuste avamisega sel kevadel kahe-kolmekordses tõusus. Õuemänguasjade müük oli 2 korda kõrgem kui möödunud juunis. Ujumis- ja rannarõivaste müük tõusis samuti ligi 2 korda võrreldes läinud aasta juuniga.

SUP-laudade müük oli isegi ligi 3 korda ja telkide müük ligi 2 korda suurem kui möödunud aastal.

Populaarsemad uued pulga- ja tuutujäätised

  • Väike Tom šokoküpsik
  • Magnum Double Gold Caramel Billionare
  • Eriti Rammus kondentspiima-koorejäätis
  • Eriti Rammus vanilli-koorejäätis banaanimoosi ja šokolaadipallidega
  • Vanamehe topš vanilli-koorejäätis soolakaramelliga

 

Populaarsemad uued perejäätised

  • Magnum Double Gold Caramel Billionaire topsis
  • Pirulo Kaktus Parade mahlapulkade komplekt (9 tk)
  • Ben & Jerry’s Rain-Dough Cookie Dough Twist
  • Balbiino Classic Banoffee banaani-karamellijäätis koogitükkidega
  • Breyers jäätis karamelli ja pekaanipähklitega

 

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

 

Lisainfo: Liina-Jaanika Seisler, Prisma kommunikatsioonijuht, tel 5212061. Liina.Seisler@sok.fi