Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

20 aastat tagasi avas Prisma esimesed hüpermarketid Sikupilli ja Rocca al Mare kaubanduskeskustes. Sealt jätkus meie teekond järgmiste hüpermarketite avamisega Tallinnas, Tartus ja Narvas. Prisma Peremarketid on läbi aastate pidanud südameasjaks avarat ja peresõbralikku ostukeskkonda, võimalikult laia ja omanäolist kaubavalikut ning püsivalt soodsaid hindu. Nendesamade väärtustega jätkame ka lähiaastatel pealinnast väljaspoole laienemist. Sünnipäevakuul toome teieni aga hulganisti häid sünnipäevapakkumisi ning uusi kaubamärke, mis saadaval ainult Prismas. Alanud sünnipäevanädalal ootavad külalisi kõikides Prismades ahvatlevate sünnipäevapakkumistega, peonädalat kroonib pühapäeval tore perepidu kõikides Prismades.

Tule Prisma sünnipäevale!

Sel pühapäeval tähistame kõikides kauplustes Prisma sünnipäeva. Meeleolu loovad lõbusad tegelased ja külalisi ootavad toredad üllatused. Iga üle 10-eurose ostuga anname kaasa maitsvate elamuste kuponge ning kõigi Kontoga ostjate vahel loosime välja ahvatlevaid auhindu.
Oled sünnipäevapeole siiralt oodatud, kui sul ega su lähedastel ei ole haigustunnuseid ning sa ei ole viimasel ajal kokku puutunud nakatunutega. Peole tulles pea palun kinni ka ajakohastest ettevaatusabinõudest – hoia võõrastega distantsi, desinfitseeri käsi ning võimalusel kanna kaitsemaski. Nii saame sünnipäevast üheskoos ohutult rõõmu tunda.

  • Perepäeval rõõmustavad lapsi lõbusad tegelased
  • Jagame õhupalle ja väikesi üllatusi
  • Pakume maitsmiseks Rainbow tooteid

Perepäev toimub:

Sõbra Prisma kell 11-13
Annelinna Prisma kell 14-17
Narva Prisma kell 11-13
Mustamäe Prisma kell 11-13
Sikupilli Prisma kell 11-13
Kristiine Prisma kell 14-17
Lasnamäe Prisma kell 11-13
Rocca al Mare Prisma kell 14-17

  • Ostes 11.10.2020 Prismast vähemalt 10 euro eest, saad kingiks ühe restoran Amarillo sooduskupongi. Kuponge jagatakse ainult Tallinna hüpermarketites ja nende arv on piiratud.
  • Kõikide Kontoga ostnud klientide vahel loosime välja 20 Original Sokos Hotel Viru perepaketti koos rikkaliku hommikusöögiga.