Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

PRESSITEADE

Prisma Peremarket laieneb Sauele

Lähiaastatel plaanib Prisma Peremarket jõuliselt laieneda Eesti eri piirkondadesse ning juba 2022. aasta kevadel avatakse uus kauplus Sauel.

Prisma kaupluseid on praegu võimalik külastada Tallinnas, Narvas ja Tartus. Ettevõte kavatseb aga lähiaastatel jätkata Eestis jõulist laienemist ning plaanib 2022. aastal investeerida kokku ligikaudu 4 miljonit eurot, et avada uued supermarketid ka teistes piirkondades.

Uuest Prisma Peremarketist saab tulevase Tule Põik 2 aadressil asuva ca 2700m2 kaubandushoone ankurrentnik. Supermarket hakkab paiknema linna ühe peamagistraali, Tule tänava kõrval, mille kaudu kulgeb õhtusel ajal korrusmajade piirkonda märkimisväärne kogus linnakodanikke.

Kaubandushoone hakkab samuti külgnema Saue uue Kadaka-nimelise elamupiirkonnaga. Hetkel koostab keskuse arendaja Saue EPT hanget ehitusfirma leidmiseks, kuid selge on see, et hoone saab olema A energiamärgisega. Kahekorruselise kaubandushoone väikerentnike veel valitud ei ole.

Saue 2000m2 supermarketisse on planeeritud Food Marketi ala, kust on võimalik soetada värsket liha ja kala, samuti hakatakse pakkuma värskeid valmistooteid. Uus Prisma supermarket loob kohalikele juurde ca 25 uut töökohta.

„Laieneme aktiivselt, et saaksime panustada Eesti ellu erinevates piirkondades. Meie eesmärk on teha Prismast parima tootevaliku ning odavaimate hindadega pood igapäevasteks ostudeks mugavates asukohtades, kus inimesed elavad ja töötavad,“ ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

„Kuigi me uut Saue Prisma supermarketit veel avanud ei ole, on Saue inimestel juba võimalus tutvuda meie laia valiku ning odavate hindadega, tellides tooteid mugavalt ePrismast. Kaupa toome kohale nii Sauelaste koju kui ka DPD pakiautomaati,“ lisas Kilpiä. „Supermarketi planeerimisel on meile ülimalt tähtis ka Saue inimeste enda arvamus. Kavatseme kohalikud kaasata otsustusprotsessi ning oleme juba praegu oma kodulehel avanud tagasiside vormi, kus Saue elanikud saavad kaasa rääkida.“

Sellel aastal on ettevõttel plaanis avada veel 2 kauplust – Tiskres Liiva tee 61, Linnamäe tee 95 ärihoones. Planeeritud on ka Prisma avamine Porto Francos, kuid poe avamise kuupäeva ei ole veel võimalik täpsustada.

 Tagasisidet saab jagada siin ->

Lisainfo:

Liina Pärlin

Prisma Peremarket AS

turundus- ja kommunikatsioonidirektor

Tel: +372 521 1922

e-mail liina.parlin@sok.fi