Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Pressiteade 20.09.2021

Prisma õhtused allahindlused on menukad ja vähendavad toidukadu

 

Eesti inimesed muutuvad üha teadlikumaks ning eelistavad kohe tarbimiseks osta sama kuupäevaga allahinnatud toitu, mis on ühteaegu nii keskkonna- kui rahakotisõbralik valik.

„Prisma töötab järjekindlalt selle nimel, et toidukadu väheneks. Arendame pidevalt oma prognoosimudeleid ja tellimissüsteeme, et tellimused vastaksid võimalikult täpselt iga meie poe nõudlusele ja ei tekiks lisakadusid. Lisaks on värskete, lühikese säilivusajaga toodete puhul oluline, et need jõuaksid võimalikult kiiresti tarnijalt poodi,“ ütles Prisma sortimendi – ja hankedirektor Kaimo Niitaru. „Mõistlikku tarbimist toetavad ka Prisma Food Market`i teenindusletid, kust liha-kala saab osta täpselt nii palju, kui vaja läheb.“

Sama kuupäeva allahindlustooted ja nende õhtused lisaallahindlused on Prisma poodides tugevalt kanda kinnitanud.  Prisma alustas „Vali tänane – päästa homne“ allahindlustega 2019 aastal. Õhtuse allahindluse tooteid müüdi siis 200 000 kilogrammi, 2020. aastal aga juba 25% rohkem ehk 250 000 kilogrammi. Kõige rohkem müüakse õhtuse allahindlusega värsket kala ja ka hakkliha. Koguseliselt järgnevad pakendatud salatid ja võided, tükiliselt haaratakse palju ka küpsetisi.

Prisma emafirma S-Grupp on seadnud eesmärgiks vähendada aastaks 2030 toidukadu poole võrra. Eelmisel aastal vähenes S-Grupi toidupoodides toidukadu 7%.

Prisma müüb samal päeval kõlblik kuni tähtajani jõudva toidukauba 30% allahindlusega. Alates kella 20st müüakse need tooted tavahinnast 60 % soodsamalt.

Toiduraiskamise vähendamiseks ja puudust kannatavate inimeste aitamiseks jätkab Prisma tihedat koostööd Toidupangaga, mille suurtoetajaks on oldud selle loomisest alates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.