Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma jätkab jõulist laienemist ning avab tuleva aasta sügisel uue kaupluse Maardus Keemikute tee 43.

Prisma avab peagi Tiskre ja Linnamäe supermarketid ning järgmisel aastal Maardu Prisma, Roo Prisma, Saue Prisma ning Rapla Prisma. “Maardu Prismas hakkab sarnaselt teiste Prismadega olema väga laia tootevalik. Kauplusesse on planeeritud Food Market` i ala, kust on võimalik soetada värsket liha ja kala, samuti värskeid valmistooteid. Prisma avamisega loome Maardus juurde üle 20  töökoha,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Kaubavaliku ja -eelistuste osas ootab Prisma kohalike elanike soove. Kõik kliendid saavad Prisma kodulehel avaldada arvamust, milline peaks olema Maardu Prisma tootevalik. „Me tahame pakkuda kõige paremat igapäevast ostukeskkonda, seda nii kaubavaliku, kvaliteedi kui ka hinna poolest,” toonitas Kilpiä.

Kahekorruselise hoone ehitus algab juba augustis. Kaupluse üldpind on 1650 m2, millest Prisma pindala on 1450 m2. Uue kaupluse investeeringu kogumahuks on ca 4,5 miljonit eurot. Hoone arendaja on Capital Mill.

„Prismat on Maardus juba kaua oodatud, uus pood tuleb väga soodsasse asukohta linna keskel. Kauplus on mugavalt juurdepääsetav nii jalgsi kui autoga liiklejaile“ ütles Capital Milli ehitusjuht Silver Neemelo.

Hoone on kavandatud A-energiaklassi hoonena. Prisma jaoks on väga oluline, et tegevuse mõju keskkonnale oleks võimalikult väike ning Maardu Prisma projekteerimise käigus on seda silmas peetud. Näiteks kasutatakse kauplustes vaid LED-valgusteid ning tehnosüsteemide jääksoojus suunatakse hoone kütmisesse. Kaupluse jahutamine toimub CO2 baasil, et mitte eritada kahjulikke gaase. Kaupluse juurde tuleb laadimispunkt elektriautodele.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on kõige laiema kaubavalikuga veebipood Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.