Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Mais lisandus Woltis toidukaupade tellimise võimalus Mustamäe Prismast Tallinnas ja Sõbra Prismast Tartus. Koos nende kahe kaupluse lisandumisega saab Woltis Prisma valikust kaupu tellida juba 6 kauplusest.

„Klientide ootus e-poele on saada toidukaubad kätte võimalikult kiiresti. Soovime olla paindlikud ja pakkuda meie klientidele erinevaid võimalusi mugavaks toidu koju tellimiseks. Woltil on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toidukraami koju tellida lühikese ajaga,“ ütles Prisma e-kaubanduse juht Antto Pajulahti. Tema sõnul tehakse Wolti vahendusel pigem väiksemaid tellimusi, mille puhul on oluline kauba kiire kättesaamine.

Wolti platvormil saab Prisma sortimendist valida toidukaupu 8000 populaarsema müügiartikli hulgast. Kauba kohaletoimetamise kiirus sõltub tellimuse suurusest ja vahemaast, kuid jääb keskmiselt 30 minuti piiresse.

Wolt Baltikumi juhi Liis Ristali sõnul on toidupoodide tugev esindatus platvormil väga oluline, sest tellimuste arv on kasvuteel.

“Prisma on meile väga hea partner. Prisma tootevalik on hästi läbi mõeldud ja annab inimestele võimaluse tellida kiiresti hädavajaliku, kui näiteks pühapäeva hommikul avastad, et pannkookide tegemiseks on muna ja piim puudu. Samas on valikus kõik vajalik juhuks, kui tahad külmkappi varuda nädala toidu. Mul on hea meel, et Wolti platvormile lisandub kaks uut poodi kahes suures linnas,” ütles Ristal.

Peale mais lisandunud Mustamäe Prisma ja Sõbra Prisma saab Wolti platvormil kaupu tellida ka Annelinna, Rocca Al Mare, Lasnamäe and Vanalinna Prismast.

Eesti kõige suurema valikuga veebipoest – ePrismast – saab toidu – ja tööstuskaupa endiselt mugavalt koju tellida Prisma kodulehelt. ePrismast tellides koguvad Prisma Konto kliendid ka boonust.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.