Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Pressiteade

13.05.2021

Prisma emafirma S-Grupp sõlmis koostööleppe Carrefouriga

Prisma emafirma S-Grupp sõlmis koostööleppe Prantsuse jaekaubandusketi Carrefouriga. Koostöö hõlmab ka teisi Põhjamaade ühistuid nagu Norra, Rootsi ja Taani Coop.

“Carrefour on üks maailma suurimaid jaekaubanduskette ja see näitab, kui kasulik antud  koostöölepe meile on. Kuigi S-Grupp on Soomes suur kaubanduskontsern, siis maailma mastaabis oleme väikesed. Meie klientidele tähendab koostöö Carrefouriga soodsama hinnaga oma kaubamärgi tooteid ja tootevaliku laienemist,” ütles SOK asejuht Arttu Laine.

Koostöö puudutab oma kaubamärgi toodete rahvusvahelisi hankeid. Sõlmitud leppe järgi saab S-Grupp osta Carrefouri Prantsuse, Itaalia ja Hispaania oma kaubamärgi tooteid, ühtviisi nii toidu- kui ka tööstuskaupa. Lisaks aitab see parandada oma brändi kaupade tootmise efektiivsust.

“Näeme tarbimises samaaegselt kahte tugevat suundumust. Ühelt poolt tuleb arendada oma kodumaise ja kohaliku toidu valikut, teisalt kasvab nõudlus soodsate hindadega ülemaailmsete kaupade järele. Need arengusuunad eksisteerivad üheaegselt ja me töötame mõlema eesmärgi nimel,” tõdes Laine.

S-Grupi oma toodete kaubamärgid on Kotimaista, Rainbow ja Xtra.

“Klientide lemmikuks on Kotimaista tootesari ja me jätkame selle arendamist. Tänu algavale koostööle Carrefouriga toome Prismasse uued tooted ja soodsamad hinnad, eriti Rainbow tootesarjas. Uued tooted jõuavad kauplustesse selle aasta lõpus,” lisas Laine.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.