Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Esmaspäeval, 11.aprillil Prisma hüpermarketites alanud aiakauba müük on juba tekitanud ostuelevust, sest lilletaimede hinnad on samal tasemel või soodsamad kui eelmisel aastal.

Prisma aiakaupade sortimendis on esindatud nii taimed, mullad ja väetised, kui ka aiatöödeks vajalikud tööriistad. „Aiakauba müügi esimesed kaks päeva tõid kaasa aktiivse taimede ostmise,“ kinnitas Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru ning prognoosis, et lihavõttepühade puhkepäevade ajal aiakauba populaarsus kndlasti tõuseb. „Meil õnnestus saada valikusse võõrasemad ja -amplid, mille hind on kas sama või soodsam kui eelmisel aastal – praeguse üldise hinnatõusu taustal on see klientides kohe suurt huvi äratanud.“

Prisma müüb võõrasemataimi hinnaga 69 senti tükk ning ampel maksab 5.90, olles euro võrra mullusest hinnatasemest soodsam.

Prisma aia-kontseptsioon toetab ettevõtte üldist strateegiat pakkuda laia valikut kaupu ühest kohast ning soodsa hinnatasemega.

Eelmise aasta põhjal kogutud klienditagasiside andis tunnistust sellest, et kliendid väärtustasid selle pakkumise mugavust. „Saime kinnitust, et eestimaalased on ikka tugevalt aiandushobiga seotud ning koroona-aeg andis siin hoogu juurde. Tuldi ostma perele toidukraami ja lahkuti poest ka  lilletaimede ja istutuskastiga,“ kirjeldas Niitaru. Ta ütleb, et kui on huvi mõne kindla taime vastu, siis tasub sellele varakult poes silm peale panna. „Mõnda taime või viljapuuistikut meil ongi pakkumises korraga paar-kolm tükki,“ selgitab ta. Lilletaimede valik on aga suve jooksul muutuv, vastavalt taimedele sobivale istutusajale.

Kõige suuremad aianduskeskused on Prisma avanud Tartu Annelinna Prismas ja Narva Prismas, Tallinna suurim keskus on Rocca al Mares.

Enamikes Prismades laieneb aia-toodete pakkumine kaupluse juurde parkimisalale.

Samuti saab paljusid aiatöödeks vajalikke tooteid – tööriistu, muldasid, seemneid ja väetisi –  tellida koju ePrisma vahendusel.

Prisma aiakauba ala on avatud 11.aprillist kuni augusti lõpuni.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.