Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma pakub 21. juuni õhtul ainulaadse võimaluse vaadata, milliseid oste teevad jaanideks valmistuvad Eesti elanikud. Kell 18.00 kuni 2.00 saab Prisma Facebooki lehel jälgida Sikupilli Prisma kassalindi otseülekannet.

Tervelt kaheksa tunni jooksul saab jälgida, mida kaasmaalased pikaks nädalavahetuseks valmistudes poekotti pistavad. Kui keegi saab nähtust inspiratsiooni, võib poodi tulla kas või öösel, sest kuni 23. juunini on kõik kaheksa Prisma hüpermarketit avatud ööpäevaringselt.

Lisaks juba praegu ööpäevaringselt kliente teenindavale Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prismale Tallinnas ning Sõbra Prismale Tartus, on enne jaanipäeva ööpäevaringselt avatud ka Kristiine ja Rocca al Mare Prisma Tallinnas, Annelinna Prisma Tartus ning Narva Prisma.

Vahemikus 23.00 – 00.00 vürtsitab otseülekannet kommentaaridega tuntud raadio-DJ Meiko Kell, kes võtab öiste poodlejate ostud teravama luubi alla.

Soomes on Prisma jõulude ja jaanide eel korraldanud kassalindi otseülekannet mitu aastat ning sellest on kujunenud tõeline hitt.