Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Alates 28. märtsist algavad Narva Prisma hüpermarketis uuendustööd, mis toovad kaasa modernsema ostukeskkonna ja veel laiema kaubavaliku.

Uuendustööd kestavad kuni kaks kuud. Kauplus sel ajal uksi kinni ei pane, ajutiselt suletakse vaid need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.

“Värskendame nii oma kaupluse väljanägemist kui tootevalikut, aga säilitame mõistagi soodsa hinnataseme. Oluliselt täieneb tööstuskaupade osa, kuhu lisandub näiteks ka autokaupade osakond. Klientide poolt oodatud uuendus puudutab lemmikloomadele suunatud kaubavalikut – Narvas on need kaubad väga populaarsed,” rääkis Prisma regioonijuht Viktoria Smirnova.

Toidukauba poolel uueneb oluliselt Food Market`i ala, kus on saadaval lai valik värsket liha ja kala, samuti valmistooteid. Uusi maitseelamusi hakkab pakkuma suitsuahi, kus valmivad värskelt suitsutatud tooted. Laieneb ja uueneb ka puu– ja köögiviljaosakond ning senisest avaram ja mugavam väljapanek saab olema leiva-saia osakonnas.

Uuenduste käigus pööratakse suurt tähelepanu energiasäästlikele lahendustele. Puu- ja juurviljaosakond saab energiasäästlikud külmriiulid ja Food Market energiasäästliku teenindusleti. Mitmeid osakondi hakkavad valgustama LED-kohtvalgustid. Need tegevused aitavad märkimisväärselt energiat kokku hoida.

Renoveerimistööd on plaanis lõpetada mai lõpuks. „Kohalike elanike arvamus on meile väga oluline. Ootame Narva elanike ettepanekuid uuenduste kohta meie kodulehel,“ märkis Smirnova.

Prisma Peremarket palub klientide käest vabandust võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast uuendustöid tekivad poes paremad ostlemisvõimalused ning müügile tuleb palju uusi tooteid nii toidu- kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.