Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Kõige soodsamalt saab perele vajalikest toodetest ostukorvi kokku panna Prismas, kinnitab Postimehe mai ostukorvi uuring.

Parima hinnaga saab osta värskeid puu- ja juurvilju nagu banaan, pirn ja õun ning kapsas ja porgand. Samuti on soodsaimad näiteks kaerahelbed ja must leib. Võrreldes jaanuariga oli rapsiõli hind tõusnud kõikides kauplustes peale Prisma, kus õlipudeli hind on 1.49 nagu jaanuariski.

Postimehe ostukorvi uuringus maksis pere ostukorv Prismas maikuus 40.43 eurot, mis on paraku küll üldise toiduhindade tõusu tõttu kallim kui kuu või kaks tagasi. Kokkuvõttes tuleb ostukorv Prismas ligi 6 euro võrra odavam kui kõige kallima turuosalise juures.

Viimases 12 ostukorvi uuringus on Prisma olnud odavaim üheksal korral ning kolmel korral jäänud teisele kohale.