Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400


Leibur on loonud palavalt armastatud Rukkipalast eriti õhukese versiooni. Kõige saledam leib Eestis – hõrk ja õhuke Rukkipala – on mõeldud neile, kes armastavad Rukkipala rikkalikku maitset, kuid eelistavad kergemat ampsu ja õhukest viilu, kuhu on koondatud Eesti armastatuima leiva ainulaadne juuretisene maitse mitmekordselt kontsentreeritud kujul.  Leibur on lisanud  omapoolsed ideed, kuidas uue õhukese Rukkipalaga teha maitsvaid võileibu.

Tartar-sinepileivad
Vaja läheb: Rukkipala hõrk ja õhuke (5 viilu), 400g veisehakkliha, 1 väike šalottsibul, väike kimp murulauku, veidi parmesani vm kõva juustu, mõned redised, soola, pipart.
Tartari jaoks hakkige sibul ja murulauk hästi peeneks ning segage hakklihaga, maitsestage.
Teralise sinepimajoneesi tarbeks segage 2 spl Dijoni sinepit, 2 dl majoneesi ja 2 spl mett
Kandke hakklihasegu leibadele, jaotage peale majonees ning kaunistage mõne rediseviilu ja juustulaastu ning maitserohelisega.

Krevetileivad
Vaja läheb: Rukkipala Hõrk ja õhuke 5 viilu, 200g (külmutatud krevette) – kuivatada paberil, 2 spl värskelt riivitud mädarõigast, 2 keedetud muna, 1 dl köögikoort, ½ kimpu hakitud harakputke, 1 spl valget balsamiäädikat, soola; kaunistuseks mõned terved ürdid ja suuremad krevetid.
Hakkige krevetid ja muna ning segage kõik komponendid, maitsestage. Jagage segu (soovi korral röstitud) leivaviiludele ja kaunistage.

Mandli-avokaadoleivad
Vaja läheb: Rukkipala Hõrk ja õhuke (5 viilu), 2 tk avokaadot, 100g purustatud mandleid, 2 väikest sibulat, 3 spl oliiviõli, 1 sidruni mahl ja riivitud koort, soola, musta pipart.
Koorige ja viilutage sibul ning kuumutage see kergelt oliivõlis, lisage mandlid. Hetke pärast lisage sidrunimahl ja riivitud koor, maitsestage. Koorige avokaadod ja lõigake õhukesteks viiludeks. Määrige mandlimass (soovi korral röstitud) leivaviiludele, peale asetage akokaadoviilud. Maitsestage värskelt jahvatatud pipraga.