Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Tänasest algasid Kristiine Prismas renoveerimistööd, mille käigus uueneb nii kauplus kui laieneb ka kaubavalik. Uuenduste tegemise ajal jääb kauplus tavapäraselt avatuks, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.

“Kristiine Prisma on üks meie vanemaid ja klientide poolt hinnatumaid kauplusi. Värskendame sel kevadel nii poe väljanägemist kui tootevalikut. Näiteks laiendame puu- ja juurvilja väljapanekut ning lisame uusi tootekategooriad lastekaupadesse, tuues need samas ka lapsevanemate jaoks mugavamalt kokku,“ selgitas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.
Toidukauba osas täieneb Food Market`i ala, kus pakutakse värsket liha ja kala, samuti valmistooteid. Uue võimalusena paigaldatakse kauplusesse suitsuahi. Kristiine kauplusesse laieneb ka teistes Prismades kiitust pälvinud uudne kontseptsioon Paar, kus veinid on jagatud viide toiduga sobivasse kategooriasse. Uuendused teeb läbi ka leiva-saia osakond ning iseteeninduskassade ala.

Kristiine Prisma tarbekaupade osakonda lisandub rõivaid ja tarvikuid välitegevusteks ning täiendust saab lemmikloomade osakond.
Kaupluse uuendamine kestab ligi kolm kuud. Renoveerimise käigus pööratakse suurt tähelepanu energiasäästlikele lahendustele.

„Kaupluse külastajate arvamus on meile väga oluline. Ootame klientide ettepanekuid ja ootusi uuendatud kauplusele nii elektrooniliselt meie kodulehel kui ka läbi infoletis olevate tagasiside ankeetide,“ lisas Kilpiä.

Prisma jätkab kõigis oma kauplustes üle Eesti oma strateegiat parima hinnaga ostukorvi pakkumiseks. Prisma on olnud juba 20 korral Postimehe ostukorvi-uuringus kõige odavamat hinda pakkuv kauplusekett ning paaril korral jäänud esikolmikusse. „Praeguses majandussituatsioonis on hea hinnatase ja lai valikuvõimalus klientide jaoks järjest olulisem ja otsitud,“ märkis Kilpiä.

Prisma palub klientide käest vabandust võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast uuendustöid tekivad poes paremad ostlemisvõimalused ning müügile tuleb uusi tooteid nii toidu- kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Eesti ja Soome turul.