Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Pressiteade
16.03.2020

Kõik Prisma kauplused jätkavad tavapäraste müügitegevustega

Kõik Eestis tegutsevad Prisma kauplused jätkavad tööd kehtestatud kellaaegadel ning tavapäraste müügitegevustega. Mingeid piiranguid Prisma poodides ostjate arvule või ostetava kauba kogustele pole kehtestatud ning taolisi piiranguid pole plaanis ka teha.

Prisma Peremarketi tegevdirekori kt. Teemu Kilpiä sõnul on Prisma kauplused üldjoontes saanud hakkama viimastel päevadel hüppeliselt kasvanud nõudlusega.

„Vabandan kõikide meie klientide ees, kes viimastel päevadel on kogenud nõudluse hüppelise kasvu tõttu meie poodides ebameeldivusi kauba hetkelise puudumise või järjekordade tõttu. Samas kinnitan, et meie kaubavarud on piisavad ning ühiste pingutuste tulemusena tagame juba lähiajal kõikide kaupade pideva olemasolu meie valdavalt ööpäevaringselt avatud poodides,“ ütles Kilpiä.

24/7 on avatud Tallinnas Kristiine, Lasnamäe, Mustamäe, Sikupilli ja Vanalinna Prisma, Tartus  Sõbra Prisma ning Narva Prisma.

„Kliendid saava tulla soovi korral ostma ka nendel kellaaegadel, mil poodides on vähem inimesi ja kaupu saab valida väga rahulikult,“ märkis Kilpiä.

Kõikides Prisma poodides on võetud kasutusele hulk täiendavaid hügieeniprotseduure ennetamaks klientide või töötajate viirushaigustesse nakatumist. Töötajatele on ette nähtud kasutada töökindaid kõikides osakondades, eriti kassaosakonnas.

Kõikides Prismades on rakendatud täiendavaid meetmeid nii ostukärude ja ostukorvide kui teiste pindade regulaarseks puhastamiseks, millega meie kliendid vahetult kokku puutuvad. Selleks on kaasatud täiendavaid töötajaid puhastus- ja koristusfirmadest.

Kõikide Prismade infolettidele on paigutanud desinfitseerimisvahendid, millega kliendid saavad poes oma käsi puhastada. Soovi korral saavad kliendid poodides eelistada iseteeninduskassasid.

ePrisma tegevusse on kaasatud märkimisväärselt lisatööjõudu, et täita võimalikult kiiresti klientide hüppeliselt kasvanud tellimusi. Seoses kordades suurenenud koormusega võib ePrisma töös ette tulla ajutisi tõrkeid. ePrismas saab tellimusi teha 7 päeva ette, tellimuste ajad täituvad kiiresti, kuid neid lisatakse pidevalt juurde.
Prisma jaekett tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele.

Prisma on kõige laiema valiku ja püsivalt soodsate hindadega poekett Eestis.

Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese.

Lisainfo:

Teemu Kilpiä
Prisma Peremarket AS
teemu.kilpia@sok.fi
Mustakivi tee 17, Tallinn 13912, Eesti
www.prismamarket.ee