Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

15.02  kell 16 avas Fazer Kristiine Prismas uue pagarikoja, kus esimesena Eestis valmivad värsked küpsetised kaupluses kohapeal. Avamispäeva puhul said eestlased esmakordselt maitsta putukajahust valmistatud ainulaadset Fazeri ritsikaleiba, mis jaemüüki paraku veel ei jõua.
Fazer Eesti müügidirektor Meelis Tamm usub, et ükski toiduentusiast ei tohiks jätta kasutamata võimalust saada osa tulevikutoidu maitsmisest. „Serveerime muude hõrkude küpsetiste kõrval ritsikaleiba, sest see demonstreerib kõige ehedamal kujul seda, kuidas Fazer pidevalt ja kartmatult tulevikku vaatab ning näitab, milliseid piiramatuid võimalusi Fazer pagarikoja avamine meile annab,“ lausus Tamm.
Kristiine Prismas asuvas Fazer pagarikojas valmib valdav osa müüdavatest pagaritoodetest kohapeal kodumaisest jahust professionaalsete pagarite kätetööna. See tähendab, et kõik etapid alates taigna valmistamisest küpsetiste ahjust väljavõtmiseni toimuvad Kristiine Prismas.
Prisma tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul on uut kvaliteeti pakkuv Fazer pagarikoda klientide tagasiside tulemus, sest nõudlus värskete ja maitsvate pagaritoodete järele on pidevalt kasvanud.
„Prisma otsib alatasa võimalusi, kuidas tootevalikul üha enam klientide soove arvesse võtta ning ostukogemust paremaks muuta. Näeme, et kliendid soovivad järjest kvaliteetsemaid ja värskeid pagaritooteid ning Fazeri pagarikoja avamine aitab meil pakkuda perele parimat valikut,” ütles Nummelin. „Prisma suur siht on olla perele parim jaekett. Võimaldades oma klientidele koduselt mõnusaid küpsetisi, oleme teinud selle nimel veel ühe olulise sammu.“
Fazer pagarikodade kontseptsioon sündis Soomes, kus erinevates kaubanduskeskustes küpsetavad käsitööleiba ühtekokku 64 Fazer pagarikoda ning ainuüksi eelmise aasta jooksul avati 16 uut pagarikoda. Selline kaubanduskeskuse sees tegutseva pagarikoja kontseptsioon on unikaalne kogu Baltikumis.
Kristiine Prisma on esimene, kus uue kontseptsiooni järgi tegutsev Fazeri pagarikoda tööd alustab, et pakkuda nii kiiret ampsu kui pikemat nautimist soovivatele klientidele värsket ja kvaliteetset valikut.
Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese. Prisma tegutseb Eestis alates aastast 2000 ja on kõige laiema valiku ja üks kõige soodsaima ostukorviga poekett Eestis.
Prismal on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, neist Tallinnas asuvad Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prisma on avatud 24/7. 2019. aastal avab Prisma esimese supermarketi vanalinnas WW Passaažis.