Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
🚨Halbade ilmastikuolude tõttu on võimalik tellimuste hilinemine, vabandame!🚨

ePrisma on juba ligi kuu aega kasutanud uut pakendusviisi – tellitud kaup pakendatakse hulga paberkottide asemel taaskasutuspapist pappkasti. Alates käesolevast nädalast saavad korduvtellijad pakendikasti kullerile tagasi anda, kui kuller on tulnud uut tellimust kohale tooma.

„Soovime vähendada pakendite hulka ja tõsta efektiivsust – kui ühe keskmise 50-eurose tellimuse kohta kulus varem 4-6 paberkotti, siis nüüd saab hakkama ühe pappkastiga. Prisma emafirma Soomes kasutab sarnaseid kaste e-poes juba paari aasta jooksul ja tagasiside on hea,“ selgitas Prisma Peremarketi e-kaubanduse juht Antto Pajulahti.

ePrisma alustas pappkastide kasutamist esialgu ühes üksuses, kuid nüüdseks on see laienenud kõigisse ePrisma teeninduspiirkondadesse.

Kasutatavad pappkastid on toodetud taaskasutuspapist ning need saab lihtsalt kokku voltida ja viia paberikonteinerisse. Mõistagi võib neid taaskasutada koduses majapidamises ka muuks otstarbeks.
Lähtudes klientide tagasisidest, kes kastile kasutust ei leia ning ka ära visata ei soovi, pakub ePrisma nüüd võimalust anda oma eelmise tellimuse kast või kastid kullerile tagasi, kui ta uut tellimust kohale toimetama tuleb.
ePrisma on teinud teisigi muudatusi keskkonna säästmise suunas, näiteks on ümber kujundatud kullerite teeninduspiirkonnad, et säästa sõidukilomeetreid ning seega vähendada C02 õhku paiskamist.

ePrisma on Eesti turul unikaalne e-kauplus, kuna esindab Prisma laia sortimenti korraga nii toidu- kui ka tööstuskauba osas.

Prisma jätkab nii oma kauplustes kui ka ePrismas oma strateegiat parima hinnaga ostukorvi pakkumiseks – Prisma on olnud juba 20 korral Postimehe ostukorvi-uuringus kõige odavamat hinda pakkuv kauplusekett ning paaril korral jäänud esikolmikusse

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Eesti ja Soome turul.

Foto: Tellimuse pakendamine ePrismas.