Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Alates tänasest saavad Narva ja selle lähiümbruse elanikud tellida ePrismast kaupu koju ka kulleriga.

Mai lõpus avas ePrisma Narvas „Telli ja tule järele“ teenuse, mida kasutades saab Prisma e-poest tellitud kaupadele minna ise järele Narva Prisma infoletti.

Narva Prisma juhataja Irina Ušakova sõnul saab nüüd kulleriga tellida kaupu koju Narva linnas ja selle lähiümbruses kokku kolmes erinevas piirkonnas. Esimese piirkonna moodustab Narva linn, teise ja kolmandasse piirkonda kuuluvad linnalähedased vallad.

„Kuller toob tellitud kaubad koduukseni reeglina juba järgmiseks päevaks. See on turvaline ja mugav viis tellida omale kaupu nii Narvas kui linnast väljaspool elavatel inimestel,“ ütles Ušakova.

ePrismas saab teha tellimusi ööpäevaringselt ning tellitud kaup tuuakse kohale iga päev kuues ajavahemikus 2-tunniste intervallidega (kella 10st kuni kella 22ni).

Kaupade kulleriga kojutoomise teenuse hind sõltub piirkonnast. Kui esimeses piirkonnas ehk Narva linnas maksab see 4 eurot 50 senti, siis linnast väljapoole kaupu tellides on kullerteenuse hind teises ja kolmandas piirkonnas 6 eurot ja 90 senti.

Kullerteenust osutab ePrismale Narvas USS Security AS.

„Heameelega laiendame oma senist teenuste portfelli, toetades alates tänasest Prismat kiirete vedudega Narvas ning tulevikus ehk juba ka teistes linnades,“ ütles USS Grupi müügidirektor Martin Kirk.