Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Pressiteade

Prisma avab jaanipäeva eel kõik kauplused 24/7

Osa Prismadest on avatud 24/7 kogu aasta vältel, kuid jaanipühade ajal on kogu ööpäeva jooksul avatud ka Kristiine ja Rocca Al Mare ning Tartu Annelinna kauplused.

Tavapäraselt on 24/7 avatud kuus Prismat, kuid 18.–23. juunil kogu ööpäeva vältel avatud ka kauplused Rocca Al Mares ja Kristiines ning Tartu Annelinna Prisma.

Ööpäeva vältel avatud kauplustes on võimalik teha jaaniostud endale sobival ajal. “Toit on oluline osa võidupüha ja jaanipäeva tähistamisest ning seda kinnitavad ka klientide tarbimisharjumused varasematest aastatest. Kogu ööpäeva vältel avatudolek võimaldab teha sisseostud, muretsemata kellaaja või ostu turvalisuse pärast,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Jaaniaja kõige populaarsemad tooted on eelkõige lihatooted ja joogid, kuid aasta-aastalt kasvab ka nõudlus kalatoodete ning puu- ja juurviljade järele. “Hitt-toodete hulgas on eestimaised liha- ja grilltooted, aga ka arbuus, kurk ja tomat ning grillimisega seotud tarvikud ja grillsüsi. Jookide osas näeme trendi, kus kasvab alkoholivabade jookide tarbimine,” lisas Kilpiä.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

Lisainfo:
Liina Karron
Prisma Peremarket AS
sisuturundusjuht
Tel +372 5680 9051
liina.karron@sok.fi