Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Juhised ja vajalik info ePrisma kasutamiseks: kuidas kasutada retsepte?

Retseptid

ePrisma retseptide lehelt leiad sadu maitsvaid retsepte, mille oleme Sulle mõeldes välja valinud. Leides endale sobiva retsepti, saad retsepti koostiosad ostukorvi lisada vaid ühe klikiga.


Retseptid-1


Retseptid-2

Kui logid enne retsepti ostunimekirja lisamist ePrismasse sisse, siis võtame retsepti koostisosadele sobivaid tooteid otsides arvesse Sinu seniseid ostuharjumusi, lemmiktooteid ja tooteid, mille juures oled märkinud, et need Sulle meeldivad. Samuti püüame vältida tooteid, mille juures oled märkinud, et need Sulle ei meeldi.

Kui mõni retsepti koostiosadeks valitud toodetest Sulle ei sobi, siis saad need kerge vaevaga ostunimekirjas sobivatega asendada.

Kui lisad retsepti ostunimekirja, siis sobivaid tooteid lisatakse ostukorvi alati 1, kaalutoodete puhul vastav kaalusamm, millega antud toodet ePrismas müüakse (nt viinamarjade puhul 100 g). Koguseid saad soovi korral ostunimekirjas suurendada või vähendada.

Kui retsepti koostisesse kuulub nt soola, pipart, vett või analoogseid koostiosi, mida kodus enamasti on ning iga retseptiga eraldi osta ei tule, siis ePrisma neid tooteid ostunimekirja ei lisa. Kui soovid seda siiski teha, siis saad kerge vaevaga enda ostunimekirja täiendada.

4 lihtsat sammu ja kaup käes!

2

Vali kuidas kaupa saada soovid

Otsusta, kas soovid kaubale ise järgi minna või tellida kojuvedu.

Nipid:

3

Vali millal kaupa saada soovid

Vali endale sobiv tarneaeg.

Nipid:

4

Kinnita oma tellimus

Vali sobiv makseviis ning kinnita tellimus. See samm on viimane, kui see on tehtud – jääb Sul vaid oodata kulleri kõne või SMSi

Nipid: